Op 11 februari gaf Bart Dehaene een lezing aan derdejaars studenten architectuur ter gelegenheid van de aftrap van de studio ‘Geschakelde & gestapelde woningen’.

Op donderdag 21 januari 2021 was Bart Dehaene te gast om het te hebben over ons sociale woningbouwproject Schaerdeke in Lo-Reninge. Samen met burgemeester Lode Morlion en kunstenaar Dirk Zoete, werd het project uit de doeken gedaan in het kader van inspirerende dorpsarchitectuur in Vlaanderen.

Herbekijk het gesprek hier.

Bart Dehaene en Lode Morlion (burgemeester Lo-Reninge) zullen het op  21 januari 2021 hebben over sociale woningen Schaerdeke in Lo-Reninge tijdens Dag van de Dorpse Architectuur.

“Hoe ontstaat goede dorpsarchitectuur? Wie speelt welke rol? Donderdag 21 januari 2021 organiseren AR-TUR en KU Leuven een online studiedag over dorpse architectuur. We gaan op zoek naar de verhalen áchter de projecten. Met de architect, burgemeester, opdrachtgever, … of welke stakeholder dan ook de bepalende rol speelde, ontrafelen we de realisatie van inspirerende dorpsarchitectuur. De sprekers zijn onder meer architect Bart Dehaene, Sally Lierman van atelier Romain, Els Claessens van ECTV architecten, gedeputeerde Kathleen Helsen en Vlaams Bouwmeester Erik Wieërs.”

Meer info via centrum AR-TUR

In Corona-crisis werken we allen van thuis uit. De vaste telefoonlijn is daarom niet beschikbaar. Voor al uw vragen richt u zich best tot bart@bartdehaene.be, of tot de respectievelijke medewerker.